Metoda utrwalania produktów
Data dodania: 02 05 2022
Odwiedziny robotów:

Reklama
Technologia HPP to proces i metoda utrwalania żywności, dzięki której producenci mogą zaprzestać stosowani konserwantów, barwników czy innych sztucznych dodatków, których zadaniem jest przedłużenie terminu ważności produktu. Świadomi konsumenci coraz częściej wybierają zdrową żywność, która dostarcza organizmowi niezbędnych składników mineralnych i witamin. Metoda utrwalani produktów z warzyw jest w pełni bezpieczna i naturalna, ponieważ w procesie wykorzystywane jest wysokie ciśnienie, które pozwala przedłużyć termin świeżości.
Adres www do strony:
Kategorie:
Firmy - branże » Usługi
Firmy - branże » Maszyny i urządzenia
Słowa kluczowe:
przedłużenie terminu ważności produktów, metoda utrwalania napojów, metoda utrwalania produktów z warzyw, paskalizacja, Metoda utrwalania żywności, hpp, metoda utrwalania soków, High Pressure Processing